
اداره مهاجرت آلمان رو گول بزن !
خیلی راحت ویزات رو بگیر و بیا آلمان ، بعدش هر کاری دلت خواست آزادانه انجام بده، از الان ریئس تویی.
متاسفانه باید بگم تمام این افکار و حرف ها رو بریزین دور ، خیلی از ما فکر میکنیم فقط وقتی میخوایم ویزا بگیریم و یا اون رو تمدید کنیم به اداره مهاجرت نیاز داریم و این زمان ما بین رو میتونیم هر کاری خواستیم انجام بدیم.
مثلا مورد داشتیم طرف با ویزای مشروط ثبت نام کلاس زبان اومده آلمان به جایی اینکه بره کلاس زبان ثبت نام کنه و بشینه درس بخونه از همون اول گشته دنبال کار، بعد مدتی هم خوشحال با قرار داد کاری پاشده رفته آوسلندا که ویزای کاری بگیره و حسابی پول جمع کنه، غافل از اینکه همون روز اداره مهاجرت نامه اخراجش از آلمان رو بهش دادن. به دلیل اینکه نه کلاسی ثبت نام کرده و نه کاری که براش ویزا گرفته بوده رو دنبال کرده.

نکته
اداره مهاجرت آلمان دیر گیره اما شیر گیره، پس اینو همیشه به یاد داشته باشین.
مواردی که شما به محض تغییرات در اونها باید حتما به اوسلندا خبر بدین :
- تغییر دانشگاه
- انصراف از دانشگاه (به هر دلیلی)
- تغییر کار و شغل و یا انصراف و اخراج (زمانیکه ویزای شما کاری باشد)
- ازدواج و یا طلاق

نکته
مهم ترین عاملی که شما باید رعایت کنید ، سرعت در اطلاع رسانی در صورت بروز تغییرات در شرایط شماست. برای مثال اگه به هر دلیلی بخواین از دانشگاه فعلی خودتون انصراف بدین و دنبال دانشگاه دیگه ایی بگردین تا پذیرش بگیرین باید بگم این امکان پذیر نیست. شما اول باید پذیرش جدید رو بگیرین بعد در سریعترین زمان ممکن لغو دانشگاه پیشین خودتون رو به اداره مهاجرت خبر بدین.
بدون اطلاع اداره مهاجرت شما یک روز هم نباید در شرایط ویزایی که از قبل دارا هستید تغییرات ایجاد کنید، این قانون تا زمان دریافت پاسپورت آلمانی برای شما صدق میکنه.
اگه تغییرات رو اطلاع ندیم چه اتفاقی میفته :
محتمل ترین اتفاقی که برای شما ممکنه بیفته و برای دوستان زیادی هم قبلا افتاده اینه که نامه ترک خاک از سمت اداره مهاجرت دریافت کنید که شما هم موظف به رعایت اون خواهید بود.

نکته
اگه نوبت گرفتن از سمت اداره مهاجرت شهر شما هم سخته، میتونید(باید) با فرستادن درخواست خودتون از طریق ایمیل و شفاف سازی شرایط ،خودتون رو از عواقب احتمالی در آینده محفوظ کنید. در بعضی از شهر ها مثل برلین یک فرم آنلاین در وبسایت اداره مهاجرت وجود دارد که شما باید درخواست خودتتون رو از این طریق اعلام کنید.
پست های مرتبط
گواهی سابقه کار
سیستم کاری آلمان بر پایه تجربه و سابقه کاری بنا شده است
شوفا در آلمان چیست؟
اگر شما هم به تازگی به آلمان مهاجرت کرده اید ، قطعا اسم شوفا را…
3 نکته مهم برای پیدا کردن کار در لینکدین (LinkedIn)
لینکدین یکی از پلتفرم هایی هست که شما در خارج از ایران باید زیاد ازش…
دریافت گواهی عدم سو پیشینه (در آلمان)
اگر شما در آلمان به این نیاز پیدا کردین که ثابت کنید هیچ سابقه کیفری…