
3 نکته مهم برای پیدا کردن کار در لینکدین (LinkedIn):
لینکدین یکی از پلتفرم هایی هست که شما در خارج از ایران باید زیاد ازش استفاده کنید و کار با اون را یاد بگیرید . شبکه اجتماعی لینکدین مخصوص کار پیدا کردن و ارتباط ساختن با آدم هایی که در حرفه و شغل شما یا شغل مورد نظر آینده شما مشغول به کار هستند. شما میتونید با فعالیت در این شبکه اجتماعی خودتون رو به بازاری که قراره در اون فعالیت کنید معرفی کنید و در آینده شانس های زیادی را برای بدست آوردن موقعیت هایی که دوست دارید بدست بیارید.
برای فعالیت و جستجوی کار در لینکدین شما باید نکاتی رو رعایت کنید که در این مطلب باهم به چندتا از این نکات میپردازیم.

نکته اول
برای فعالیت در لینکدین شما به یک عکس رسمی از خودتون نیاز دارین، بنابراین سعی کنید تا حد امکان تصویر پروفایل شما از کیفیت لازم برخوردار باشه و از استفاده از سلفی یا عکس های غیر رسمی دوری کنید.

نکته دوم
در قسمت توضیحات مربوط به شما در پروفایل ، که شما باید راجع به خودتون بنویسید سعی کنید از کلی گویی پرهیز کنید. به صورت مشخص بنویسید که حرفه شما چیه و اگه تجربه زیادی در اون حرفه دارین حتما تعداد سالی که در اون رشته فعالیت کردین رو ذکر کنید.

نکته سوم
: لینکدین مثل اینستاگرام یا دیگر شبکه های اجتماعی نیست که شما بخواین برای تمام آدم هایی که میشناسین یا دوست دارین درخواست فالو بدین. در لینکدین شما باید نسبت به ارتباط ساختن با آدم ها محتاط تر باشین و تنها آدم هایی رو دنبال کنید که در حرفه شما یا حرفه ایی که میخواین در اون کار کنید فعال باشن. در اینصورت پروفایل شما توسط لینکدین به استخدام کننده های مربوطه نمایش داده میشه و شانس شما برای دریافت پیشنهاد کاری افزایش پیدا میکنه.

نکته چهارم
لینکدین هم یک شبکه اجتماعی هست بنابراین اگه میخواین به صورت جدی در اون فعالیت کنید، باید به صورت مستمر محتوا پست کنید. این پست ها حتما قرار نیست توسط شما نوشته بشن،شما میتونید پست هایی که مربوط به رشته خودتون هست و توسط دیگران نوشته شده رو بازپست کنید. این باعث میشه اکانت شما حالت روح و مردگی به خودش نگیره.

نکته پنجم
برای فرستادن درخواست کار در لینکدین کیفیت مهم تر از کمیته، بنابراین شما باید هر آگهی کار رو به دقت بخونید و رزومه خودتون رو بر اساس نیازمندی های اون آگهی ویرایش کنید. به طور مثال در وظایف مورد انتظار یک آگهی نوشته شده که شما باید مدیریت ریسک بلد باشین. اینجا شما باید در تجربه های خودتون که رزومه آوردین کلمه مدیریت ریسک رو حتما به کار ببرین تا رزومه شما هنگام بررسی توسط ماشین در مرحله اول قبول بشه و به دست مسئول های مربوطه اون شرکت برسه.

نکته آخر
کار پیدا کردن در خارج از ایران به صورت غیرقابل باوری رقابتیه و این پروسه ممکنه برای شما تا چندین ماه طول بکشه، بنابراین نا امید نشین و تا جایی که میتونید فعالیت خودتون رو افزایش بدین و به درستی درخواست های بیشتری ارسال کنید.
پست های مرتبط
گواهی سابقه کار
سیستم کاری آلمان بر پایه تجربه و سابقه کاری بنا شده است
شوفا در آلمان چیست؟
اگر شما هم به تازگی به آلمان مهاجرت کرده اید ، قطعا اسم شوفا را…
اداره مهاجرت آلمان رو گول بزن!
خیلی راحت ویزات رو بگیر و بیا آلمان ، بعدش هر کاری دلت خواست آزادانه…
دریافت گواهی عدم سو پیشینه (در آلمان)
اگر شما در آلمان به این نیاز پیدا کردین که ثابت کنید هیچ سابقه کیفری…